Yhteystiedot / Contact

Jaakko Tapper
Lähetä viesti / send message

Jaakko on harjoittanut kilpa-autoilun ympärillä tiimitoimintaa vuodesta 2007. Jaakko Tapper Motorsport on ollut tukemassa useita Suomalaisia moottoriurheilijoita matkalla maailmalle. Suomessa tunnetuimpia kuljettajia ovat olleet Jarkko NikaraRiku TahkoSami-Matti TrogenLauri Joona ja Sami Pajari. Kilpailutoimintaa on harjoitettu Suomen lisäksi Latviassa, Liettuassa, Saksassa, Ruotsissa, Virossa, Portugalissa sekä Unkarissa.

Yhteistyömme Porsche autotehtaan Motorsport yksikön kanssa kattaa kaudet 2016 - 2018. Porsche autotehtaana ajattaa eri puolilla mailmaa omia Porsche 911 GT3 autourheilusarjoja jotka ovat osa Porschen urheiluautojen imagomainontaa.

Jaakko Tapper Motorsport Management vastaa Porsche GT3 Cup Challenge Suomen ja Viron sarjassa turva-auto toiminnasta. Turva-auto kuljettajina kaudella 2016 toimivat Minna Sillankorva, Mika Kallio, Mika Salo sekä Harri Toivonen. Turva-auton lisäksi tiimimme ajattaa yhtä täysveristä Porsche GT3 Cup kilpa-autoa. 


JTM Management perustietoa

JTM Management toimii myös motorsportin ulkopuolella. Liiketoimintaa ja urheilua yhdistävät tuloksen teko ja tavoitteet. Harrastusliikunta sekä harrastukset yleensäkkin ovat täysin eri asia kuin ammattimainen urheilu. Tie oman lajin ammattilaiseksi on pitkä ja vaatii tarkkoja suunnitelmia useammaksi vuodeksi sekä myös backup-suunnitelmia. On harjoiteltava paljon, systemaattisesti ja seurattava tulosten kehitystä. Urheilussa ja liiketoiminnassa on erittäin paljon samoja elementtejä joilla rakentuu tie tuloksiin.

JTM Management:n pääpaino on liiketoiminnan markkinointi- sekä myyntiprosessien kehittämisessä. Meille luonnollisia tomialueita ovat niin b-to-b kuin b-to-c markkinat. Menestyvällä liiketoiminnalla tulee olla selkeät suunnitelmat ja tavoitteet. Oman markkinan tuntemus on myös avaintekijöitä jo liikkeelle lähtiessä. Osaamme arvioida ja kehittää kanssanne liiketoimintasuunnitelmaanne ja poimia esiin mahdollisia sudenkuoppia. Toimiva yritys ei saa jäädä paikalleen sammaloitumaan, aika ja kilpailijat ajavat hetkessä ohi. Työntekijät, varsinkin firmasi tuloksen tekevät myyntitiimit tarvitsevat suitsentaa, tavoitteita ja onnistumisia! Valitettavan monissa firmoissa valitetaan että kauppa ei käy tai markkinat ovat hiljaiset mutta tosiasiassa luuranko löytyy omasta kaapista. 

JTM Management yhdessä yrityksen johdon kanssa käy läpi yrityksen tilan jossa ollaan. Yrityksen johto on usein jo vuosia, pahimmillaan vuosikymmeniä tehnyt asiat "aina samalla tavalla" ja näin pelkästään kulurakennetta korjaamalla voidaan yrityksen tulosta nostaa huikeitakin määriä. Liiketoiminnan luonteesta riippuen kilpailutus ja uusien esim. kuljetussopimusten, logistiikan, henkilöstön, alihankinan tms. järkeistäminen tuo kymmenien / satojen tuhansien tuloksen viimeisen viivan alle. Pitkään oman yrityksen parissa puurtanut omistaja ei välttämättä näe, huomaa tai jaksa olla kiinnostunut mistä todella voisi karsia tai mitä voisi tehdä toisin. Kun yhtiöllä on selkeä tavoite tehdä tulosta ja voittoa niin JTM Management on mukana talkoissa. 

JTM Management on ollut mukana perustamassa menestyviä yrityksiä, rahoittanut startup-yrityksiä sekä konsultoimassa yksityisellä että julkisella sektorilla markkinointi- ja myyntikonseptien rakentamista. Kun jo toimiva yrityksenne hakee kasvua tai tulosta ota rohkeasti yhteyttä. Usein jo toimivasta yrityksestä saadaan helposti rakennettua tuottava yhtiö jos markkina on terve ja toiminnalla on hyvä pohja. Tutustutaan yrityksenne toimintaan / markkinaan yhdessä ja rakennetaan tie huipulle! Palvelemme jo toimivia yrityksiä liikevaihtoluokassa 500.000 eur - 5.000.000 eur sekä startup-vaiheessa olevia toimijoita. Startup-vaiheen yrityksiin / ideoihin myös alkurahoitukset, brändin rakennus, lakipalvelut ja konsultointi.